Uw vakantie bij landgenoten in Thailand

Trips in THAILAND


Wij leveren een complete service aan de beste prijs/kwaliteit verhouding!!

Verschillende
bezienswaardigheden kunnen vanuit uw verblijf "kowsoeanloeang" bezocht worden in dagtrip .

Andere doen we in meerdagen tours.

Onze uitstappen en meerdaagse tours worden hier niet in detail beschreven maar worden in samenspraak met u opgesteld.

Vakantie in Thailand
Alle uitstappen worden door ons zelf uitgevoerd in het vlaams met een comfortabele "van" met airco , chauffeur en begeleider en de prijs is ''prijs/kwaliteit/service" buiten concurentie.
U wordt bijgestaan tijdens de trips vanaf uw instappen op het domein tot het terug uitstappen op het domein.
Het is onze wens van u een 5 ***** service aan te bieden.

Oudere gasten of gasten met een mindere conditie kunnen steeds op onze hulp rekenen , ook zij hebben bij ons het recht om Thailand te beleven. Deze mensen worden wel verzocht dit kenbaar te maken bij reservatie zodat wij hiermee optimaal rekening kunnen houden.Wat de meerdaagse trips betreft is er een meerprijs te betalen voor de personen die alleen op een kamer willen verblijven tijdens de nachten buitenhuis daar al deze prijzen gemaakt zijn op basis van verblijf met twee personen op een kamer.

Inkom tickets zijn steeds appart te betalen daar deze al eens veranderen , zij worden dan ook appart op de afrekening gezet.

Fooien worden door ons betaald daar vele gasten niet goed weten hoeveel dit moet of mag zijn . Wij doen dit in uw plaats wat steeds passend en goedkoper is, zij worden dan ook weer op de afrekening gezet.

De airport transfers worden ook door onszelf gedaan , je wordt opgewacht in de luchthaven en aan het einde van je verblijf teruggebracht tot aan de deur in de luchthaven van Bangkok.
THAILAND vakantie land
Tijdens de uitstappen voor zowel de dag als de meerdaagse uitstappen waar er bezoek(en) aan natuurparken en watervallen zijn voorzien is het steeds mogelijk dat er op bepaalde momenten van regenval of andere problemen parken tijdelijk gesloten worden uit veiligheids of andere overwegingen . Hiervoor kunnen wij uiteraard niet verantwoordelijk voor gesteld worden.
Het is ook mogelijk dat er vanwege organisatorische of andere reden het programma moet worden aangepast , dit word dan onderweg besproken met de aanwezige deelnemers.

Indien een deel van een programma niet kan worden uitgevoerd door omstandigheden zullen wij steeds trachten een waardig alternatief te bieden,het zou dan ook mogelijk zijn dat een prijs aanpassing naar boven of onder onvermijdelijk is , dit zal dan eerst worden besproken met de deelnemers.


Een kompleet exclusief programma op maat door heel Thailand is mogelijk bij tijdige reservatie vanaf 6 deelnemers (max 9).

THAILAND

Video's op youtube : type ''guesthouse kowsoeanloeang'' .