Uw vakantie bij landgenoten in Thailand

THAILANDEen opmerking van reizigers die het verschil hebben beleefd tussen kowsoeanloeang en een grotere reisorganisatie.

Laat u niet verleiden door een goedkoop reclame aanbod , kijk eerst goed wat er echt inbegrepen is , meestal is dit weinig vooral wat de uitstappen betreft en facultatief wil zeggen ''niet inbegrepen maar op eigen houtje te doen en extra te betalen''. Uiteindelijk blijkt het dan toch weer niet zo goedkoop te zijn als je iets wil gezien hebben.

Bij guesthouse kowsoeanloeang zit het er dus wel allemaal in en moet je niets op eigen houtje doen !!


De prijzen van de dag of meerdaagse uitstappen/tours zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.


Voor de verblijven die meer dan 6 maand verder gaan dan het moment van reservering zijn de prijzen een indicatie en kunnen zonder voorafgaande licht aangepast worden indien nodig.


Vakantieland THAILAND

Voor meer info over de prijs inverband met dag excursies en/of meerdagen tours mail even naar nadomex@hotmail.com

Tijdens de door ons uitgevoerde meerdaagse uitstappen blijft uw kamer in het guesthouse behouden maar de huur loopt niet door !!


Het is altijd samen uit samen thuis, niemand kan achterblijven in het guesthouse tijdens de meerdaagsen, om de kwaliteit te kunnen verzekeren doen wij alles zelf.

Wij blijven de beste prijs/kwaliteit aan onze gasten verzekeren . De prijzen van vergelijkbare uitstappen van plaatselijke tour agentschappen zijn door ons gekend en wij weten dat we steeds meer bieden .