Uw vakantie bij landgenoten in Thailand

THAILAND

Reservatie weetjes


Bij reservatie verklaart men zich automatisch akkoord met de hieronder vermelde voorwaarden.

Minimum reservatie is 1 week (6nachten)


Bij reservatie vragen wij een voorschot welk kan afhankelijk is van de gereserveerde tours. Hiervan moeten wij ook de garantie voor de hotels van de meerdaagse betalen ,het hele bedrag van het voorschotje zal op voorhand worden betaald bij reservatie en een refund is niet mogelijk bij een cancel!. Een bewijs van betaling word op vraag gegeven voor uw annulatie verzekering bij cancel van de reservering.

Na bekendmaking van het programma en de prijs hebben de kandidaten max. 5 dagen tijd om het reservatie voorschotje te storten , indien geen reactie na deze tijd worden de beschikbare plaatsen aan andere geinteresseerden aangeboden als zijnde vacant.

Al onze prijzen (behalve het voorschot) zijn in Thai Baht , de tegenwaarde van het voorschot is gekend na de wissel en word aldus in rekening gebracht op de algemene rekening.

Al onze prijzen zijn op basis van een twee persoonskamer.
Vakantie in Thailand
Prijzen die reeds langer dan 6 maand voor datum van verblijf zijn gegeven moeten aanzien worden als "indicatie'' en kunnen , indien nodig aangepast worden.

De voorschotten kunnen betaald worden door overschrijving of cash . Alle andere betalingen dienen hier ter plaatse te gebeuren in cash bij aankomst in Thai Baht ,bv uitwisseling van euro bij aankomst met onze hulp voor een goede wisselkoers .
Alle geplande uitstappen en overnachtingen in het guesthouse worden op de eerste dag betaald bij aankomst in het guesthouse.

Er zijn geen betalingen mogelijk met credit card in het guesthouse.

ER WORDEN OOK GEEN OVERSCHRIJVINGEN ACHTERAF MEER AANVAARD!!!!!!!

Er kan in Thailand cash geld uit de muur worden gehaald met visa of mastercard .
Het bedrag welk je uit de muur kan halen is beperkt tot 20.000Thai Baht per card met 5 werkdagen tussen twee verichtingen.

Cash opname in de banken zelf is niet mogelijk met credit cards.

De enige zekere en aan te bevelen betaalwijze is cash euro's meebrengen, de briefjes moeten in perfecte staat zijn een klein scheurtje of een inkt kruisje is voldoende om niet aangenomen te worden.Inkom tickets zijn nooit in de prijzen inbegrepen daar deze steeds kunnen veranderen.

Heb je vragen? aarzel niet om ons totaal vrijblijvend te mailen mail naar nadomex@hotmail.com

Het is steeds aan te bevelen een reis/annulatie verzekering te nemen voor uw vakantie inclusief medische bijstand.

Het guesthouse kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtenissen ,ongevallen of nodige aanpassingen van het programma die zich voordoen tijdens het bij kowsoeanloeang geboekt verblijf in het guesthouse zelf, of tijdens de dag of meerdaagse uitstappen.